Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Maxima Opent De Basis In Soesterberg Koningin Ziet Belangrijke Rol Voor Nieuw Dorpshuis

```html

Máxima opent De Basis in Soesterberg: koningin ziet belangrijke rol voor nieuw ‘dorpshuis’

Koningin Máxima opent in Soesterberg nieuw ontmoetingscentrum De Basis

Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 9 juni 2023 in Soesterberg ontmoetingscentrum De Basis geopend. De koningin nam deel aan een lunch met vrijwilligers en genodigden, sprak met bezoekers en kreeg een rondleiding door het gebouw.

Koningin ziet belangrijke rol voor De Basis

Koningin Máxima zei tijdens haar toespraak dat ze onder de indruk is van het nieuwe ontmoetingscentrum. “De Basis is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, activiteiten kunnen ondernemen en nieuwe dingen kunnen leren,” zei ze. “Ik zie een belangrijke rol voor dit dorpshuis in de gemeenschap van Soesterberg.”

Het nieuwe ontmoetingscentrum is gevestigd in het voormalige dorpshuis van Soesterberg, dat in 2019 werd gesloten. Het gebouw is volledig gerenoveerd en uitgebreid met een nieuwe vleugel. De Basis biedt onderdak aan verschillende organisaties, waaronder een bibliotheek, een kinderopvang en een buurthuis. Er zijn ook ruimtes voor vergaderingen, workshops en andere activiteiten.

Koningin Máxima sprak met verschillende bezoekers van De Basis, waaronder vrijwilligers, ouderen en kinderen. Ze kreeg ook een rondleiding door het gebouw en bekeek onder meer de bibliotheek, de kinderopvang en het buurthuis.

De opening van De Basis is een belangrijke mijlpaal voor de gemeenschap van Soesterberg. Het ontmoetingscentrum biedt een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, activiteiten kunnen ondernemen en nieuwe dingen kunnen leren. De Basis speelt een belangrijke rol in de sociale cohesie van het dorp.

```


Comments